Assessorament psicològic a pares

Què és el servei d’assessorament psicològic a pares?

Els pares són qui proporcioneu les bases per aconseguir que els vostres fills creixin amb uns valors i un comportament adequat. Però moltes vegades es presenten situacions difícils de gestionar com la falta de motivació, mals resultats acadèmics, canvis en l’ambient familiar, l’entorn d’amistats del teu fill… El servei d’assessorament és un espai de recolzament professional per fer front a les dificultats que sorgeixen amb la paternitat. Arriba un moment en el que ens adonem que només amb l’amor que els professem no és suficient.

Sempre al teu costat assessorant-te

A ISEP Clínic t’oferim orientació, informació i assessorament per superar les possibles dificultats que presenten els fills durant el seu desenvolupament (edat infantil i, sobre tot, adolescència).

ISEP Clínic ofereix assessorament de manera individual i en sessions col·lectives. 

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

972.24.57.38

 

ISEP Clínic Girona està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar.

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC GIRONA | C/ Santa Eugènia, 85. 1r 1a 17006 Girona, Espanya | Telèfon: 972.24.57.38

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol